GØR NOGET SÆRLIGT UD AF DAGEN

Skræddersyet underholdning til fest eller fødselsdag for børn og teenagere

Fandt du ikke lige den skattejagt eller quiz du ledte efter? Parties.dk tilbyder skræddersyet underholdning til enhver anledning! Tilføj lydfiler indtalt af skuespiller Esben Dalgaard for en helt unik og underholdende oplevelse.

UNIK UNDERHOLDNING FRA 995,-

Underholdning med eller uden lydfiler

Alle vores produkter kommer med QR-koder. Du kan dog vælge at tilføje lydfiler indtalt af skuespiller Esben Dalgaard for en helt unik og underholdende oplevelse. Vælger du et skræddersyet produkt uden sparer du 1.000,- 

Skræddersyet
den særlige anledning

Alt inklusiv
så du er klar til at gå i gang

Tilvalg af unikke
lydfiler

quiz til konfirmationen

Gør konfirmanden rød i kinderne

Hvor godt har konfirmanden egentlig styr på det der med at rede seng og tage skraldet ud? Hvad vil det sige at træde ind i de voksnes rækker? Og hvor længe sover konfirmanden om søndagen?

Gør konfirmanden rød i kinderne med en sjov og kærlig quiz, der handler om han eller hendes gode og dårlige vaner og hvad det vil sige at blive voksen.

Bestil en skræddersyet quiz

quiz til den runde fødselsdag

Hvem ved mest om fødselaren?

Sæt fokus på fødselaren ved at tage gæsterne med på en rejse ind i hans eller hendes liv. Udfordre gæsterne med sjove og kærlige spørgsmål om fødselaren og få bl.a. svar på hvad han eller hun ville medbringe på en øde ø. I sidste ende er det op til jer at finde ud af hvem, der ved allermest om fødselaren!

Bestil en skræddersyet quiz

SKATTEJAGT til firmafesten

Sæt gang i firmafesten

Vi kender alle sammen de der dødkedelige firmaarrangementer. Der bliver grint påtvunget, skålet med Maren fra HR og delt sjofle upassende jokes ud blandt mellemlederne.

Spark gang i festen med en sjov skattejagt, der handler om at samarbejde på tværs af afdelingerne.

Bestil en skræddersyet skattejagt

GØR QUIZZEN PERSONLIG

Quiz Kombi

Med vores Quiz Kombi har du mulighed for at bytte tre spørgsmål i én af vores mange færdiglavede quizzer ud med tre unikke spørgsmål om festens hovedperson. Det betyder at du f.eks. kan købe Fodboldquizzen til din søns fødselsdag og bytte tre fodboldspørgsmål ud med spørgsmål, der omhandler ham. På den måde får du ikke bare et underholdende men også personligt indspark til den festlige dag. Quizzen kommer naturligvis med QR-koder og spørgsmål indtalt af skuespiller Esben Dalgaard.

Bestil til 995,-
Se Quiz-priser

EN KORT FORKLARING

Skal jeg vælge en quiz
eller skattejagt?

Skattejagterne er mere “samarbejdsorienterede” og quizzer mere konkurrenceprægede. Dog kan man selvfølgelig vælge at quizze i hold – og man kan også vælge at der er to – tre eller ti hold der skal gennemføre skattejagterne – og dermed også gøre dem til en konkurrence. En skattejagts konkurrence vil som regel handle om “hvem der kommer først igennem jagten” hvor en quiz konkurrence vil handle om “hvem der har flest rigtige svar”.

Quizzerne kan laves siddende omkring et bord (her anbefales det, at alle hører spørgsmålene samtidig for at undgå støj-forvirring) – hvor skattejagterne kræver at folk bevæger sig lidt rundt. Quizzerne kan dog også laves med en masse “bevægelse” , da man jo kan hænge QR koder op med spørgsmål hvor som helst – og med den afstand , og i den sværhedsgrad man ønsker.

Der er lidt flere forskellige elementer i en skattejagt såsom et skattekort, 5 poster man skal finde frem til med varierende typer af opgaver, en skat osv. – hvor en quiz består af spørgsmål og svarark. Det der er ens for både skattejagter og quizzer er, at de kan laves HVOR SOM HELST NÅR SOM HELST – og at de med garanti vil give dit festlige arrangement et skønt positivt “pift.”