DROP BEKYMRINGERNE

Sjove quizzer for børn og teenagere!

Sæt gang i dagen med en færdiglavet quiz til store og små!

Parties.dk Quizzer er sjov færdiglavet underholdning for børn & teenagere. Vores quizzer er temabaserede eller skræddersyes festens hovedperson.

Quizzerne købes komplet med spørgsmål, svar og lydfiler indtalt af skuespiller Esben Dalgaard. Underholdning til den store dag kan ikke blive mere simpelt – og gennemført!

NEMT & HURTIGT

Sådan gør du

Køb din quiz online

Læs vejledningen eller
se en videoforklaring herunder.

Sæt gang i festen!

Se en videoforklaring her!
Prøv vores GRATIS Miniquiz

BØRNEFØDSELSDAG ELLER KONFIRMATION?

Find en Quiz til kun 149,-

Vi ved alle, hvor svært det kan være at underholde ungerne til børnefødselsdagen, konfirmationen eller en anden særlig dag.
Drop bekymringerne og sæt gang i en vaskeægte quiz – det er meget nemmere end du tror.

Find din quiz her

GÆTTEKONKURRENCE ELLER QUIZ-STAFET?

Tre måder at afholde quizzen på

En quiz er SUPER nem at gå til, og kan laves meget fleksibelt, ligegyldig hvor dit arrangement skal afholdes. Hvor det mere er “eventyret” der er i fokus i skattejagten – er det her spørgsmål, der er i centrum. Quizzerne kan laves mere konkurrenceorienterede end skattejagterne (der fokuserer på samarbejde) – og da der er hele 10 spørgsmål, så kan ungerne også komme ud og få lidt flere km. i benene, hvis man vælger at lave quizzen som en stafet. Quizzen kan også laves over længere tid  – over en hel dag eller hel weekend sågar – hvor skattejagten helst skal laves i ét stræk.

FOR HOLDET

Quiz uden svarmuligheder

FOR DEN HURTIGE

Tip en 10’er

FOR DEN DIGITALE

Quiz-stafet med QR

For de øvede kan quizzen afholdes uden svarmuligheder. Du kan eksempelvis bruge quizzen som en samarbejdsøvelse til en børnefødselsdag eller til et firmaarrangement. Del deltagerne op i hold, uddel spørgsmålene og sæt gang i underholdningen. Quizzen gennemføres på tid og det hold med flest rigtige vinder.

Ved Tip en 1o’er har deltagerne valget mellem tre forskellige svarmuligheder for hvert spørgsmål. Quizzen er perfekt til at teste gæsterne individuelt eller i hold og er en hurtig og nem måde at bringe underholdning ind i arrangementet. Med svarmulighederne kan selv de helt uvidende være med.

Skal der ekstra gang i festen kan quizzen afholdes som stafet. Istedet for at printe spørgsmål og svar, printes de 10 QR-koder, som bruges til at gennemføre quizzen. Sørg for at alle deltagere eller min. én pr. hold er udstyret med en smartphone og så er det ellers bare med at sige: “Klar, parat, start!”

LAST-MINUTE UNDERHOLDNING TIL FESTEN?

Jeg skal bruge min quiz nu og her!

Kan jeg undgå udskrivning?

FÅ EN SMAGSPRØVE HER!

Er du i tvivl? Få en smagsprøve på én af vores quizzer.

Med din quiz medfølger alt hvad du skal bruge, uanset hvordan du vælger at afholde quizzen. Du vælger også selv om du vil benytte dig af de medfølgende QR-koder og lydfiler. Smart ikke!

Klik herunder for at få en smagsprøve på hvordan quizzerne fungerer med QR-koder og lydfiler:

Lydfil & QR-koder