Sådan pifter du skattejagten op – 4 nemme tips!

Er ungerne blevet for vante til den årlige skattejagt? Prøv at pifte jagten op med disse 4 nemme tips.

10 juli, 2020
  1. Smid kortet i søen

I de gamle eventyr og sørøver-legender spiller flaskeposten den helt store rolle. Typisk er det her skattekortet gemmer sig og de heldige, der finder flaskeposten bliver sendt ud på et kæmpe eventyr.

Gør derfor noget ekstra ud af jeres skattejagt og start jagten med, at rulle skattekortet sammen og komme det i en gammel flaske – jo mere antik jo bedre! Smid flasken i en spand med vand, et badekar eller en sø, hvis I har sådan én i baghaven. Vælger du søen, så husk dog at binde en tynd snor fast til flasken, så ungerne ikke skal “gå planken ud” for at få fingrene i den. 

De små sørøvere vil helt sikkert kunne få en masse tid til at gå med at finde flaskeposten og få fisket skattekortet op derfra!

2. Pift skatten op!

En ægte skat ER jo den, vi alle kender fra de gamle sørøverfilm. Men ikke alle har en antik guldbelagt kiste stående i kælderen, som egner sig til anledningen. Heldigvis er der masser af ting du selv kan gøre, for at gøre lidt ekstra ud af skatten.

Køb f.eks. noget guld-spray maling i en hobbyforretning og beklæd nogle runde sten med “guld.” Læg stenene rundt om den skotøjsæske du har valgt at bruge til skattejagten – evt. sammen med en bunke gamle smykker og legetøjssværd. Så ligner det i endnu højere grad en vaskeægte skat, som ungerne skal finde. 

3. Gør det til en udfordring fra starten

Hvis du synes at det normalt går lidt for hurtigt mellem posterne, kan du stille de unge en udfordring allerede før de kommer rigtigt i gang med jagten.

For at gøre det liiiidt mere udfordrende ved skattejagtens start, kan du klippe skattekortet ud i 5, 7 eller 27 (!) små stykker, som først skal samles til et helt skattekort, og klistres sammen, inden jagten kan begynde!

Smart ikke?

4. Bind en rute med snor

For de helt små kan der være rigeligt med udfordringer i sådan en skattejagt. Har hele holder svært ved at følge med, kan du trække et stykke garn eller en snor langs ruten i hjemmet, så børnene kan følge denne for at finde de 5 poster.

Med en hæftemaskine eller en lille klips kan du også nemt sætte QR-koderne eller de printede poster fast, på dette stykke snor.

SKATTEJAGT & QUIZZER KLAR TIL BRUG

Er børnefødselsdagen gået i stå?

Mangler børnene underholdning?
Skal dagen “spices up” i sidste øjeblik?

Det er SÅ nemt og let at gå til: Køb dit produkt og 1-2-3 så er I klar!!!

Gå til shoppen