SKAL DU HAVE HJÆLP TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT

HJÆLP TIL FØDSELSDAG, TEAMBUILDING, FIRMAFEST ELLER POLTERABEND?

Virker det uoverskueligt at planlægge jeres næste arrangement?

Charlotte kan hjælpe med planlægningen fra A – Z

  • Valg af evt. tema, herunder pynt, kagedesign, musik m.v., så der er en fed rød tråd dagen igennem.
  • booking af alt fra lokaler til ansigtsmaler, ballonklovn, DJ, live musik, lydmand, catering, pølsevogn…
  • Mangler I underholdning? Udfærdigelse af en quiz, et escape room, en skattejagt eller en stafet, skræddersyet til arrangementet og dét sted det afholdes.
  • Deltagelse ved selve arrangementet med borde, bænke, pynt, fodboldbord, diskokugle og popcornmaskine og som evt. koordinator mellem fx kokke, medhjælpere m.v.
  • Vil I holde en fest med ”festival tema”? Private festivaler og den dertilhørende afslappede stemning bliver mere og mere populære. Charlotte kan hjælpe med armbånd til gæsterne, live musik, popcorn og slush-ice. Så skal I holde ”FØS’TIVAL”? Bryllups- Festival? Charlotte blev selv gift med festival som tema, og kan med garanti guide jer igennem.
  • Er I 85% selvkørende? Kan I klare det meste selv, kan Charlotte tage en snak med jer, og efterfølgende sende en pakke med de ting I kunne have brug for. Det kan være særlig tema pynt, tilhørende quiz eller skattejagt eller andet. Det kalder vi FØDSELSDAGSKASSEN eller POLTERKASSEN 🙂
  • Er i 100% selvkørende? Kan I klare det hele selv og mangler I blot lidt underholdning? Charlotte har allerede et større udvalg af færdiglavede skattejagter, quizzer og stafetter – som kan bruges til forskellige typer events alt efter tema. De kan findes ganske gratis her.

Hvilket niveau af hjælp I har brug for, taler vi om. Ingen forespørgsel er for lille eller for stor 🙂

Lige meget hvilken type “arrangements-assistance” I har behov for, så tøv ikke med at kontakte Charlotte på hej@parties.dk

Send en forespørgsel
“Jeg brænder for at skabe mindeværdige oplevelser”

Charlotte

“Vi har i Aalborg Zoo sammen med Charlotte Dalgaard fra Parties udviklet en QR-kode skattejagt. Skattejagten skal bruges af de mange skolebørn der besøger os hvert år, men også af de børnefamilier der lægger vejen forbi. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med Charlotte som var god til at lytte til vores behov, men også udfordrede os på en god og konstruktiv måde. Vi er meget tilfredse med det produkt Charlotte har leveret og kan give de varmeste anbefalinger med herfra.”

Søren Sørensen, Formidlingsansvarlig – Aalborg Zoo


“Vi holdt en 40-års fødselsdag, og alle var på jagt efter de forskellige QR-koder med lyd-quizzer, som var gemt rundt omkring i huset. Det var en super sjov musik-quiz, der hverken var for let eller for svær til. Det var en god måde at få noget underholdning ind i festen før middagen. Jeg kan varmt anbefale Parties.dk

Anne Weiss – 40 års fødselar!

If you want execution and precision, I can highly recommend Charlotte. In her time as Event Coordinator at ProData Consult, Charlotte rolled out a comprehensive line of professional and social events and raised the bar for how we do events. From strategic planning to operational details, Charlotte took full ownership of everything – professional and self-driven. Charlotte is a great colleague, helpful and cheerful.

Phillip Ørbæk – ProData Consult

Helt fantastisk halloween skattejagt. Parties kan noget som både gør det sjovt, spændende og udfordrende for alle aldre at deltage. Børnene var meget engagerede og optagede af skattejagten – fantastisk!

Stine Nielsen


Sød, professionel og meget serviceminded håndtering. Der var løbende sparring, opfølgning og orientering. Det var en fornøjelse og kæmpe hjælp! Fantastisk Charlotte!

Jette Lundsgaard