SPECIALISTER I DELTAGERINVOLVERING

Skal din zoo, dit hotel, storcenter, museum, din park eller virksomhed… have sin helt egen skattejagt, escape room, quiz eller stafet?

Deltagerinvolvering er et godt og sjovt “middel”, som man kan bruge til at tiltrække gæster. Og selvfølgelig få gæsterne til at elske og huske besøget hos jer – og ikke mindst, anbefale det til andre!

“Stationær” underholdning i form af en stafet, skattejagt, escape room eller quiz, der matcher jeres besøgende og dét I gerne vil sige/vise med jeres sted, er en nem, overskuelig og rigtig sjov måde at glæde jeres gæster på. Og så tager det ingen plads – og kan løbende udvikles efter behov. Der kan eksempelvis laves en sommer-version, jule version, påske version m.v.

Vi har med stor success lavet en fabelagtig zoo skattejagt for Aalborg Zoo. Vi kan lave det samme for jer!

Deltagerinvolvering kan bruges alle steder, der gerne vil tilbyde deres besøgende/gæster noget “mere”. Hoteller, museer, zoologiske haver, storcentre, restauranter… ja kun fantasien sætter grænser.

Vi kan også lave underholdende “rundvisninger” for større virksomheder, universiteter o.lign., der gerne vil fremvise/introducere deres sted for nyansatte, gæster, studerende m.v., på en sjov og mindeværdig måde.

En “installation” i form af en skattejagt, et escape room, en quiz eller stafet – eller hvad vi nu finder ud af – der er 100% tilpasset DIT sted. Det vil med garanti give dine kunder/besøgende/studerende/gæster, en ekstra god oplevelse når de besøger dig. Det kan eksempelvis være som denne “strand skattejagt” vi har lavet for butikken BRODERS på Amager Strand, som tiltrækker nye kunder, giver butikken et nyt potentiale samt glæder stamkunderne.

Pssst…hvis jeres installation skal have en lydside, er det klart at skuespiller Esben Dalgaard kan indtale den for os! Hvem vil ikke gerne have fantastisk lyd-underholdning – med hans lækre stemme – på deres sted 🙂

Hvis det har interesse, så smid os en mail på hej@parties.dk.

Send en forespørgsel
“Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med Charlotte som var god til at lytte til vores behov.”

Søren Sørensen, Aalborg Zoo

“Vi har i Aalborg Zoo sammen med Charlotte Dalgaard fra Parties udviklet en QR-kode skattejagt. Skattejagten skal bruges af de mange skolebørn der besøger os hvert år, men også af de børnefamilier der lægger vejen forbi. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med Charlotte som var god til at lytte til vores behov, men også udfordrede os på en god og konstruktiv måde. Vi er meget tilfredse med det produkt Charlotte har leveret og kan give de varmeste anbefalinger med herfra.”

Søren Sørensen, Formidlingsansvarlig – Aalborg Zoo“Parties har i samarbejde med butikken BRODERS skabt sjov underholdning i naturen på Amager Strandpark. Skal weekenderne og ferierne indeholde sjov for både børn og voksne, eventyr, anderledes oplevelser og frisk luft? Og er turen i forlystelsesparken måske for dyr eller for traditionel? Har I svært ved at finde på alternativ underholdning til et polterabend eller til en børnefødselsdag? Eller har I bare travet Amager Strandpark tynd så mange gange, at I nu trænger til at opleve den på en ny måde? Dette er et super eksempel på hvordan netop DIN forretning kan komme til at skille sig ud fra de andre.”


Underholdning for virksomheder – Deltagerinvolvering!