Derfor er det vigtigt at have styr på underholdningen

Har du nogensinde følt dig tvunget til at tage med til din venindes 30 års fødselsdag? Velvidende, at det bliver en dødsyg aften. Vi giver dig svaret på lige netop hvorfor, det er så uhyre vigtigt at have styr på underholdningen til den festlige dag.

14 juli, 2020

INVITATIONEN ER LANDET

Vi kender det alle sammen. Invitationen tigger ind og denne gang er det ikke engang en kedelig digital invitation på Facebook. Det er en masseproduceret kreativ og lidt for unik invitation, klippet ud i kvalitetspap, pyntet med blomster og oversprøjtet med glimmer. Føj, hvor er der gjort meget ud af det!

Jeres bedste venner har inviteret til bryllup og selvom sig med afslappede hentydninger som “vi har droppet bordplanen denne gang” eller “der er fri bar efter midnat,” så ved du bare, at jeres venners bryllup betyder en lang aften ved et langbord, hvor du forsøger at holde samtalen med din fremmede bordherre igang. Suk.

DU ELSKER JO FESTER?

I virkeligheden er du pjattet med fester og tanken om et bryllup gør dig også varm indeni. Desværre har du bare været til lidt for mange festlige sammenkomster, som ikke går over i historien. Du kan simpelthen ikke huske andet end den lidt for lækre drink du fik mikset dig selv i baren eller svinekammen, som var stegt til perfektion.

Er en fest uden underholdning, grin og lege overhovedet en fest?

De fleste af os elsker at blive inviteret til bryllup, konfirmationer og runde fødselsdage. For tanken er god. Det føles godt at blive inkluderet og i første omgang forestiller du dig alle de sjove ting, der kan komme til at ske til sådan et arrangement.

UNDGÅ KEDELIGE FESTER

Desværre har mange af os det også sådan, at når dagen nærmer sig, så begynder vi at miste lysten for i virkeligheden bliver det jo lidt små-akavet at se hende der Susanne, som vi glemte at få aftalt den kaffeaftale med. Og ham fasters nye mand – hvad var det nu han hed? Faktisk bunder det hele ofte i at gæster tit bliver overladt til dem selv ved festen. Overladt til at mingle, “tage for sig” og ellers bare “have det hyggeligt.” I virkeligheden vil rigtig mange gerne sættes i gang, instrueres og tvinges til at falde i snak med sidekammeraten. Her kommer underholdningen ind i billedet!

Man bliver aldrig for gammel til at lege. Specielt ikke når det gælder quiz. Taler er ude, quizzer er inde – sådan er det bare!

QUIZ TIL FEST OG FØDSELSDAG

En quiz er en fantastisk sjov måde at sætte lidt gang i festen, uanset om I fejrer kærligheden eller din mosters 60 års. Og quizzen behøver jo ikke at handle om hovedpersonens vaner. Til firmafesten hos Bilforhandleren er det eksempelvis en sjov idé at lade medarbejderen quizze om noget, der sender dem totalt på udebane, f.eks. madlavning.

En quiz bliver man aldrig for gammel til – men selvfølgelig findes de også til børn. Inviter til børnefødselsdag med Disney-tema og lad ungerne gøre sig kloge på de magiske karakterer fra Disney-filmene, eller lad tøserne quizze om Youtube, Instagram og andre sociale medier.

Med et underholdende indslag som en quiz, undgår du at dine gæster kommer til at kede sig eller føle at de er “efterladt til dem selv.” Derudover er det en god måde at få gæsterne til at snakke og begå sig med andre, som de ellers ikke ville have talt så meget med.

Så kan du næsten ikke komme hurtigt ud af døren – vel?

Sådan finder du en quiz til festen:

Du kan spare enorm meget tid og energi ved at vælge en færdiglavet quiz hos Parties.dk. Her finder du quizzer til alle aldre og de kan udføres enten som fælles quiz eller som quiz-stafet. På den måde sikrer du at quizzens sværhedsgrad passer til gæsternes og deres energiniveau. Ønsker du et mere personligt indslag kan du enten vælge selv at lave en quiz eller bestille en skræddersyet quiz.