Besøg af Fru Larsens Tegneskole til festen?

Fru Larsen er en fantastisk tegner. Det kan man tydeligt se, hvis man har set illustrationerne til Parties.dk skattejagter.

Hun (også kaldet Christina :)) kan komme ud til diverse arrangementer, hvor er “tegneskole” ville være et sjovt indslag.

Da det jo er Fru Larsen, der har lavet de fine illustrationer til Detektivbureau X skattejagterne, så kan hun eksempelvis lære ungerne at tegne et par af figurerne fra skattejagten, som et ekstra krydderi til jagten.

26 maj, 2021

Fru Larsens Tegneskole

Fru Larsen aka Christina 🙂

Skal børnefødselsdagen have et ekstra “tvist”, så kan I få “Fru Larsens Tegneskole” til at komme forbi. Fru Larsen vil lære børnene at tegne en 2-3 forskellige figurer alt efter ønske. Det er også en super mulighed, til et arrangement, hvor børnene skal have lidt sjov men stadig ”rolig” underholdning, imens de voksne fester. Måske kan børnene først lave en skattejagt og derefter sidde med Fru Larsen og tegne figurer fra skattejagten?

Det er også oplagt, at få hende til at hjælpe jer med at tegne noget indenfor tema: Hvis I holder sørøver-tema fest, så kan hun hjælpe jer med at tegne et sørøverskib, en pirat og en papegøje – og holder I prinsessefest, er det oplagt med et slot, en frø og en prinsesse. Eksempelvis 😊 Men mulighederne er mange – ja næsten uendelige. Og én ting er sikkert – nemlig at et besøg af Fru Larsens tegneskole, vil give enhver børnefødselsdag et ekstra magisk pift.

Fru Larsen kan også komme ud til teambuilding arrangementer, polterabends, konfirmationer o.a. Hvis hovedpersonen er glad for at tegne – eller hvis I ønsker at bruge tegnekunsten som en måde at lave samarbejdsøvelser på, så er Fru Larsen et oplagt valgt.

Priser:

1 time inklusiv materiale, samt 2-3 figurer efter eget ønske. (Ekstra tid kan tilkøbes alt efter hvilket type arrangement det er, og antal af personer).

Private arrangementer: 975,- kr. + kørsel

Virksomhed/ Institutioner m.m 1.400,- kr + moms & kørsel

Der gives 10 % ved køb igennem Parties.

Web: www.frularsens-univers.dk
Email: mail@frularsens-univers.dk