fbpx
Hjem/Børn & teens/Skattejagt for børn & teens/Detektivbureau X på Zoo Jagt

Detektivbureau X på Zoo Jagt

DKK195,00

Detektivbureau X er denne gang på en opgave der handler om at redde en baby kænguru! En helt magisk og fantastisk jagt, igennem en zoologiske have.

Skal jeres festlige dag gøres endnu mere gennemført og mindeværdig? Så lad Esben Dalgaard guide jer igennem en mega spændende& ”dyre-rig” skattejagt, som ungerne sent vil glemme! Skattejagten er perfekt både til piger og drenge.

Du modtager skattejagten med det samme – efter køb – i din email indbakke!

(læs mere nedenfor)

Pssst: Skal I bruge fint pynt indenfor ZOO / Dyre tema, så tjek udvalget ud hos Feststemning.dk her.

Beskrivelse

Detektivbureau X holder til på deres ”kontor” i æbletræet. De er kendt for at hjælpe deres hjemby med alle mulige problemer, og i dag er ingen undtagelse! 

I skal hjælpe dyrepasseren i jeres lokale zoo, med at finde baby kænguruen der er blevet væk. Jagten på kænguruen, bringer jer vidt omkring i den lokale zoologiske have – og der er garanti for sjove udfordringer og vilde oplevelser!

Man kan skrue sværhedsgraden op og ned, ved at gøre det nemt at finde posterne (altså QR koderne) eller ved at gøre dét at finde QR koderne til en udfordring i sig selv. Læs mere om placering af QR koder her

  • 4 -5 år: Voksne skal være klar til at hjælpe.
  • 6 +: Børn der går i skole og kan finde ud af at scanne QR koder / bruge Ipads/mobiler, kan (for de flestes vedkommende) lave skattejagterne selv!

Psssst….

Du får også nogle rigtig fine invitationer OG lidt ekstra “zoo hygge opgaver” med i købet 🙂


Vi anbefaler…

  • Vi anbefaler max 6-8 personer pr. hold ved udførsel af jagt, da der er opgaver, som kræver fokus på en visuel opgave. Hvis det ej er muligt, skal det nok fungere fint alligevel. Hvis I opdeler i hold, kan I blot sende dem afsted med 10-15 minutters mellemrum.
  • Alle børn er (heldigvis) forskellige 🙂 Det betyder også, at det er svært at være meget “firkantet” omkring aldersgruppe for skattejagt. Nogle 5-årige vil syntes, at det er fantastisk og andre vil slet ikke kunne koncentrere sig om det. Nogen vil have brug for hjælp – andre være selvkørende. Hvis der er nogle selvstændige 8+ børn i gruppen, så burde de altid kunne laves uden voksen “overvågning”. Men ja… I kender jo selv bedst “jeres“ børn og må selv vurdere.
  • Det er en super god idé at have en lille bluetooth højttaler med rundt på skattejagten, hvis man laver den med lydfiler. Det giver ekstra stor indlevelse. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.