fbpx
Hjem/Børn & teens/Skattejagt for børn & teens/Detektivbureau X på Sørøverjagt

Detektivbureau X på Sørøverjagt

DKK195,00

En super fed skattejagt for vaskeægte sørøver & pirat børn!

Esben Dalgaard gør dit børnearrangement mindeværdigt, ved at guide jer igennem denne ”sørøver jagt”, hvor ungerne skal finde det forsvundne sørøver-skelet! 

Skattejagten er perfekt både til piger og drenge.

Du modtager skattejagten med det samme – efter køb – i din email indbakke!

(læs mere nedenfor)

Mangler du OGSÅ tema-pynt til Sørøver-festen?  Klik her

Beskrivelse

Detektivbureau X holder til på deres ”kontor” i æbletræet. De er kendt for at hjælpe deres hjemby med alle mulige problemer, og i dag er ingen undtagelse! Slet slet ingen undtagelse…

I er blevet tilkaldt af den lokale museumsdirektør, da byens sørøver skelet er blevet stjålet. I er de eneste der kan hjælpe med at få byens skelet – og klenodie – tilbage, så I bliver sendt på en rejse verden rundt, for at finde ”Kaptajn Høgenæses” skelet. Det bliver en absolut forrygende, og meget nervepirrende jagt!

Man kan skrue sværhedsgraden op og ned, ved at gøre det nemt at finde posterne (altså QR koderne) eller ved at gøre dét at finde QR koderne til en udfordring i sig selv. Læs mere om placering af QR koder her

  • 4 -5 år: Voksne skal være klar til at hjælpe
  • 6 +: Børn der går i skole og kan finde ud af at scanne QR koder / bruge Ipads/mobiler, kan lave skattejagterne selv!

Psssst…. Du får også nogle rigtig fine invitationer til din fest med i købet 🙂

Skal der pyntes op, med super fint pynt indenfor sørøver/pirat temaet? Så anbefaler vi, at I tjekker den superfede pynt ud, hos Feststemning.dk her.


Vi anbefaler…

  • Vi anbefaler max 6-8 personer pr. hold ved udførsel af jagt, da der er opgaver, som kræver fokus på en visuel opgave. Hvis det ej er muligt, skal det nok fungere fint alligevel. Hvis I opdeler i hold, kan I blot sende dem afsted med 10-15 minutters mellemrum.
  • Alle børn er (heldigvis) forskellige 🙂 Det betyder også, at det er svært at være meget “firkantet” omkring aldersgruppe for skattejagt. Nogle 5-årige vil syntes, at det er fantastisk og andre vil slet ikke kunne koncentrere sig om det. Nogen vil have brug for hjælp – andre være selvkørende. Hvis der er nogle selvstændige 8+ børn i gruppen, så burde de altid kunne laves uden voksen “overvågning”. Men ja… I kender jo selv bedst “jeres“ børn og må selv vurdere.
  • Det er en super god idé at have en lille bluetooth højttaler med rundt på skattejagten, hvis man laver den med lydfiler. Det giver ekstra stor indlevelse. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.