fbpx
Hjem/Voksen/Skattejagt for voksne/Skattejagt for voksne

Skattejagt for voksne

DKK185,00

Oh dear… hvilken underholdning skal vi nu finde på, til Peters polterabend? Til sommerfesten? Til fødselsdagen?

Det må ikke være alt for dyrt, men til gengæld skal det være skidesjovt. Og nemt! Så er svaret med stor sandsynlighed en ”voksen skattejagt”  Det er en nem, sjov og billig måde, at få en times underholdning på. Og da skattejagten kan ”tilpasses” dit type af arrangement, dur den til alle slags fester!

Du modtager skattejagten med det samme – efter køb – i din email indbakke!

HVAD GÅR DET UD PÅ??

Skattejagten gælder kort og godt om først at komme igennem de 5 poster med det rette løsningsord.

Løsningsordet sammensætter du, med de 5 bogstaver du får ved de 5 poster.

Posterne indeholder opgaver der er alt fra “hjernebrud” til lidt mere “sjov og ballade”.

Nedenfor skriver jeg lidt ekstra info / ”tips” til at gøre skattejagten rigtig fed!

SKATTEJAGT FOR VOKSNE:

I kan eventuelt gøre en eller flere af de sidste poster lidt mere ”action” prægede, ved at lægge posterne under nogle kegler, som holdet så skal vælte med en bold, for at komme frem til posten – ved at lave dem som flaskeposter, grave dem ned i sand eller andet 😊

I forhold til ”at komme først” og finde en vinder:

Det handler om, at gennemføre på kortest tid.

Man kan enten gøre dette ved at der bliver taget tid på hvert hold (det gør de evt. selv) – eller ved at alle hold tager afsted samtidig og selv vælger hvilke poster de vil finde først. Hvis man så ikke kommer først frem til posten ja… så må man enten vente til de andre er færdige eller selv finde en anden post.

Det hold der gennemfører – med korrekt løsningsord – på kortest tid, har altså vundet – og er også dem der får skatten (som du/I selv bestemmer hvad er) 😊

I forhold til placering af posterne:

Der er helt frit valg om man vil skrive en placering i hvert felt på skattekortet (ved egetræet, ved andedammen, ved krydset mellem ringvej & byvej, ved byskiltet osv. – om man vil tegne noget der visualiserer hvor posten er gemt eller andet.

Du kan læse mere om vores tips til placering af QR koder her:

https://parties.dk/tips-til-placering-af-qr-koder/

… der var nogen der lavede skattejagten ved at skrive GPS koordinater i felterne på skattekortet. Det synes jeg lyder sejt. Jeg er ikke teknisk nok til at vide hvordan man gør det – men hvis der er tekniske folk blandt deltagerne, var det måske en mulighed?

RIGTIG GOD FEST!

Beskrivelse

SKAL JERES ARRANGEMENT KRYDRES MED LIDT SJOV OG BALLADE? 

SÅ ER DET MÅSKE EN IDE MED EN SKATTEJAGT FOR VOKSNE? 

SKATTEJAGTEN KAN BRUGES BÅDE SOM TEAMBUILDING, TIL FØDSELSDAG OG TIL POLTERABENDS. MAN KAN “TILPASSE” SKATTEJAGTEN JERES TYPE ARRANGEMENT, VED AT UDSKIFTE 1 UD AF DE 5 POSTER, SOM MAN SKAL IGENNEM UNDERVEJS I SKATTEJAGTEN:
VED AT UDSKIFTE DENNE ENE POST KAN DU ENTEN FÅ EN SKATTEJAGT DER INDEHOLDER EN ØL-STAFET – ELLER EN SKATTEJAGT DER ER LIDT MERE “FORMEL” TIL FX TEAMBUILDING ARRANGEMENTET.

DE RESTERENDE 4 POSTER ER SJOVE TIL ENHVER TYPE EVENT.

VI GARANTERER, AT SKATTEJAGTEN ER ET SUPER SJOVT INDSLAG TIL DIN VOKSEN FEST. 

Og så er det jo kun fantasien der sætter grænser for udførsel: Man kan jo gemme QR koderne i en flaske, som skal fanges op af en sø som en flaskepost eller i bunden af et ølglas der skal tømmes, eller i toppen af et træ, som man skal kravle op i. Det afhænger jo helt af ”type af arrangement”. Læs mere om placering af QR koder her.

Parties.dk hjælper meget gerne med inspiration hertil  

Vi anbefaler max 6-8 personer pr. hold ved udførsel af jagt, da der er opgaver, som kræver fokus på en visuel opgave. Hvis det ej er muligt, skal det nok fungere fint alligevel. Hvis I opdeler i hold, kan I blot sende dem afsted med 10-15 minutters mellemrum

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.