fbpx
Hjem/Voksen/Skattejagt for voksne/Skattejagt for voksne

Skattejagt for voksne

DKK185,00

Oh dear… hvilken underholdning skal vi nu finde på, til Peters polterabend? Til sommerfesten? Til fødselsdagen?

Det må ikke være alt for dyrt, men til gengæld skal det være skidesjovt. Og nemt! Så er svaret med stor sandsynlighed en ”voksen skattejagt”  Det er en nem, sjov og billig måde, at få en times underholdning på. Og da skattejagten kan ”tilpasses” dit type af arrangement, dur den til alle slags fester!

Du modtager skattejagten med det samme – efter køb – i din email indbakke! Hvis du ønsker, at få den udskrevet – evt lamineret – og sendt med posten, så skriv en besked i kommentarfeltet ved køb 🙂 Forsendelse koster 50 kr.

(læs mere nedenfor)

Beskrivelse

SKAL JERES ARRANGEMENT KRYDRES MED LIDT SJOV OG BALLADE? 

SÅ ER DET MÅSKE EN IDE MED EN SKATTEJAGT FOR VOKSNE? 

SKATTEJAGTEN KAN BRUGES BÅDE SOM TEAMBUILDING, TIL FØDSELSDAG OG TIL POLTERABENDS. MAN KAN “TILPASSE” SKATTEJAGTEN JERES TYPE ARRANGEMENT, VED AT UDSKIFTE 1 UD AF DE 5 POSTER, SOM MAN SKAL IGENNEM UNDERVEJS I SKATTEJAGTEN:
VED AT UDSKIFTE DENNE ENE POST KAN DU ENTEN FÅ EN SKATTEJAGT DER INDEHOLDER EN ØL-STAFET – ELLER EN SKATTEJAGT DER ER LIDT MERE “FORMEL” TIL FX TEAMBUILDING ARRANGEMENTET.

DE RESTERENDE 4 POSTER ER SJOVE TIL ENHVER TYPE EVENT.

VI GARANTERER, AT SKATTEJAGTEN ER ET SUPER SJOVT INDSLAG TIL DIN VOKSEN FEST. 

Og så er det jo kun fantasien der sætter grænser for udførsel: Man kan jo gemme QR koderne i en flaske, som skal fanges op af en sø som en flaskepost eller i bunden af et ølglas der skal tømmes, eller i toppen af et træ, som man skal kravle op i. Det afhænger jo helt af ”type af arrangement”. Læs mere om placering af QR koder her.

Parties.dk hjælper meget gerne med inspiration hertil  

Vi anbefaler max 6-8 personer pr. hold ved udførsel af jagt, da der er opgaver, som kræver fokus på en visuel opgave. Hvis det ej er muligt, skal det nok fungere fint alligevel. Hvis I opdeler i hold, kan I blot sende dem afsted med 10-15 minutters mellemrum

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.