fbpx
Hjem/Børn & teens/Skattejagt for børn & teens/Detektivbureau X og Prinsesse Eventyret

Detektivbureau X og Prinsesse Eventyret

DKK195,00

En super fed skattejagt for vaskeægte prinsesser!

Esben Dalgaard gør dit børnearrangement mindeværdigt, ved at guide jer igennem denne ”prinsesse jagt”, hvor ungerne skal finde Frøen Frederik!
Undervejs møder man en masse skønne prinsesser, som hjælper JERES prinsesser i deres jagt. Skattejagten er for alle prinsesse-glade børn 😉

Du modtager skattejagten med det samme – efter køb – i din email indbakke!

(læs mere nedenfor)

Mangler du OGSÅ tema-pynt til Prinsesse-festen?  Klik her

Beskrivelse

Detektivbureau X holder til på deres ”kontor” i æbletræet. De er kendt for at hjælpe deres hjemby med alle mulige problemer, og i dag er ingen undtagelse! 

Frøen Frederik er forsvundet. Og det er der mange prinsesser rundt omkring – i jeres “nabo-kongeriger” – der er kede af. Så nu er det jeres opgave, at hjælpe med at finde Frederik.
Det bliver en helt eventyrlig og meget spændende jagt! 

Man kan skrue sværhedsgraden op og ned, ved at gøre det nemt at finde posterne (altså QR koderne) eller ved at gøre dét at finde QR koderne til en udfordring i sig selv. Læs mere om placering af QR koder her

  • 4 -5 år: Voksne skal formentlig være klar til at hjælpe
  • 6 +: Børn der går i skole og kan finde ud af at scanne QR koder / bruge Ipads/mobiler, kan lave skattejagterne selv!

Psssst…. Du får BÅDE nogle rigtig fine invitationer til din fest med i købet – OG nogle tegninger fra skattejagten, som pigerne kan farvelægge, når de har gennemført skattejgten 🙂

Skal der pyntes op på vaskeægte “prinsesse manér”? Så anbefaler vi, at I tjekker det superfine “prinsesse pynt” ud, hos Feststemning.dk her.


Vi anbefaler…

  • Vi anbefaler max 6-8 personer pr. hold ved udførsel af jagt, da der er opgaver, som kræver fokus på en visuel opgave. Hvis det ej er muligt, skal det nok fungere fint alligevel. Hvis I opdeler i hold, kan I blot sende dem afsted med 10-15 minutters mellemrum.
  • Alle børn er (heldigvis) forskellige 🙂 Det betyder også, at det er svært at være meget “firkantet” omkring aldersgruppe for skattejagt. Nogle 5-årige vil syntes, at det er fantastisk og andre vil slet ikke kunne koncentrere sig om det. Nogen vil have brug for hjælp – andre være selvkørende. Hvis der er nogle selvstændige 8+ børn i gruppen, så burde de altid kunne laves uden voksen “overvågning”. Men ja… I kender jo selv bedst “jeres“ børn og må selv vurdere.
  • Det er en super god idé at have en lille bluetooth højttaler med rundt på skattejagten, hvis man laver den med lydfiler. Det giver ekstra stor indlevelse. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.