fbpx
Hjem/Børn & teens/Skattejagt for børn & teens/Halloweenjagten – Med Detektivbureau X

Halloweenjagten – Med Detektivbureau X

DKK195,00

Detektivbureu X er denne gang på en uhyggelig opgave!

Skal jeres Halloween fest gøres endnu mere gennemført og mindeværdig? Så lad Esben Dalgaard guide jer igennem en uhyggelig, udfordrende og mega spændende skattejagt, som ungerne sent vil glemme!

Du modtager skattejagten med det samme – efter køb – i din email indbakke! Hvis du ønsker, at få den udskrevet – evt lamineret – og sendt med posten, så skriv en besked i kommentarfeltet ved køb 🙂 Forsendelse koster 50 kr.

(læs mere nedenfor)

Mangler du OGSÅ tema-pynt til Halloween-festen?  Klik her

Beskrivelse

Skal jeres Halloween aften peppes op med en fabelagtig og uhyggelig skattejagt?

Detektivbureau X holder til på deres ”kontor” i æbletræet. De er kendt for at hjælpe deres hjemby med alle mulige problemer, og i dag er ingen undtagelse! Slet slet ingen undtagelse…

På kirkegården i jeres hjemby har en grav åbnet sig, og det er begyndt at spøge i byen. Hjælp kirkekårdens graver med at få lukket hullet og få alle genfærd ned i graven igen.

Den uhyrlige, eventyrlige og uhyggelige skattejagt, er indlevende indtalt af skuespiller Esben Dalgaard. Han guider børnene igennem diverse uhyggelige og sjove udfordringer.

Man kan skrue sværhedsgraden op og ned, ved at gøre det nemt at finde posterne (altså QR koderne) eller ved at gøre dét at finde QR koderne til en udfordring i sig selv. Læs mere om placering af QR koderne her.

  • 4 -5 år: Voksne skal være klar til at hjælpe
  • 6 +: Børn der går i skole og kan finde ud af at scanne QR koder / bruge Ipads/mobiler, kan lave skattejagterne selv!

Psssst…. Du får også nogle rigtig fine invitationer til din fest med i købet 🙂

Skal der pyntes op, med super fint pynt indenfor pirat-temaet? Så anbefaler vi, at I tjekker den superfede pynt ud, hos Feststemning.dk her.


Vi anbefaler…

  • Vi anbefaler max 6-8 personer pr. hold ved udførsel af jagt, da der er opgaver, som kræver fokus på en visuel opgave. Hvis det ej er muligt, skal det nok fungere fint alligevel. Hvis I opdeler i hold, kan I blot sende dem afsted med 10-15 minutters mellemrum.
  • Alle børn er (heldigvis) forskellige 🙂 Det betyder også, at det er svært at være meget “firkantet” omkring aldersgruppe for skattejagt. Nogle 5-årige vil syntes, at det er fantastisk og andre vil slet ikke kunne koncentrere sig om det. Nogen vil have brug for hjælp – andre være selvkørende. Hvis der er nogle selvstændige 8+ børn i gruppen, så burde de altid kunne laves uden voksen “overvågning”. Men ja… I kender jo selv bedst “jeres“ børn og må selv vurdere.
  • Det er en super god idé at have en lille bluetooth højttaler med rundt på skattejagten, hvis man laver den med lydfiler. Det giver ekstra stor indlevelse. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.