fbpx
Hjem/Børn & teens/Skattejagt for børn & teens/Detektivbureauet X på Udebane

Detektivbureauet X på Udebane

DKK195,00

Detektivbureau X holder til på deres ”kontor” i æbletræet. De er kendt for at hjælpe deres hjemby med alle mulige problemer, og i dag er ingen undtagelse!

En super fed skattejagt for vaskeægte detektiv børn. Esben Dalgaard gør dit børnearrangement mindeværdigt, ved at guide jer igennem denne ”detektiv jagt”, hvor ungerne skal finde de forsvundne kaniner! Skattejagten er perfekt både til piger og drenge. 

Du modtager skattejagten med det samme – efter køb – i din email indbakke!

(Flere detaljer længere nede på siden)

Beskrivelse

Detektivbureau X holder til på deres ”kontor” i æbletræet. De er kendt for at hjælpe deres hjemby med alle mulige problemer, og i dag er ingen undtagelse!

I er nemlig blevet kontaktet af Borgmester Ibsen. Hans to kaniner er forsvundet, og det kan have store konsekvenser for byen. Det er nu JERES opgave, at hjælpe ham med at finde de to kaniner igen.

Man kan skrue sværhedsgraden op og ned, ved at gøre det nemt at finde posterne (altså QR koderne) eller ved at gøre dét at finde QR koderne til en udfordring i sig selv. Læs mere om placering af QR koder her.

  • 4 -5 år: Voksne skal være klar til at hjælpe
  • 6 +: Børn der går i skole og kan finde ud af at scanne QR koder / bruge Ipads/mobiler, kan lave skattejagterne selv!

Minimumsudskrift til denne jagt

  • Skattekort (A4 eller A3 – selvvalg)
  • 5 QR kode poster (1 A4 side)
  • Post 4 opgave (1 A4 side)

Psssst…. Du får også nogle rigtig fine invitationer til din fest med i købet 🙂


Vi anbefaler…

  • Vi anbefaler max 6-8 personer pr. hold ved udførsel af jagt, da der er opgaver, som kræver fokus på en visuel opgave. Hvis det ej er muligt, skal det nok fungere fint alligevel. Hvis I opdeler i hold, kan I blot sende dem afsted med 10-15 minutters mellemrum.
  • Alle børn er (heldigvis) forskellige 🙂 Det betyder også, at det er svært at være meget “firkantet” omkring aldersgruppe for skattejagt. Nogle 5-årige vil syntes, at det er fantastisk og andre vil slet ikke kunne koncentrere sig om det. Nogen vil have brug for hjælp – andre være selvkørende. Hvis der er nogle selvstændige 8+ børn i gruppen, så burde de altid kunne laves uden voksen “overvågning”. Men ja… I kender jo selv bedst “jeres“ børn og må selv vurdere.
  • Det er en super god idé at have en lille bluetooth højttaler med rundt på skattejagten, hvis man laver den med lydfiler. Det giver ekstra stor indlevelse. 
  • Vi anbefaler udskrift af “Post 2 opgave” (1 A4 side).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.