SPECIALISTER I DELTAGERINVOLVERING

Skal din zoo, dit storcenter, dit museum, din park eller virksomhed…eller noget helt andet – have sin helt egen skattejagt, quiz eller stafet?

Deltagerinvolvering er et godt og sjovt “middel”, som man kan bruge til at tiltrække gæster. Og selvfølgelig få gæsterne til at elske og huske besøget hos jer – og ikke mindst, anbefale det til andre!

En “stationær” stafet, skattejagt eller quiz, der matcher jeres besøgende og dét I gerne vil sige/vise med jeres sted, er en nem, overskuelig og rigtig sjov måde at glæde jeres gæster på. Og så tager det ingen plads – og kan løbende udvikles efter behov.

Vi har med stor success lavet en fabelagtig zoo skattejagt for Aalborg Zoo. Vi kan lave det samme for jer!

Deltagerinvolvering kan også bruges til større virksomheder, universiteter o.lign., der gerne vil fremvise/introducere deres sted for nyansatte, gæster, studerende m.v.

En skattejagt, quiz eller stafet – eller hvad du nu vil kalde det – der er 100% tilpasset DIT sted. Det vil med garanti give dine kunder/besøgende/studerende eller hvad det nu måtte være, en ekstra god oplevelse når de besøger dig.

Hvis det har interesse, så smid os en mail på hej@parties.dk.

Pssst … søger I “ikke-stationær underholdning” – f.eks. til en firmafest, så hop over på vores side for voksenunderholdning.

Send en forespørgsel
“Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med Charlotte som var god til at lytte til vores behov.”

Søren Sørensen, Aalborg Zoo

“Vi har i Aalborg Zoo sammen med Charlotte Dalgaard fra Parties udviklet en QR-kode skattejagt. Skattejagten skal bruges af de mange skolebørn der besøger os hvert år, men også af de børnefamilier der lægger vejen forbi. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med Charlotte som var god til at lytte til vores behov, men også udfordrede os på en god og konstruktiv måde. Vi er meget tilfredse med det produkt Charlotte har leveret og kan give de varmeste anbefalinger med herfra.”

Søren Sørensen, Formidlingsansvarlig – Aalborg Zoo