SPECIALISTER I DELTAGERINVOLVERING

Skal din zoo, dit storcenter, dit museum, din park eller virksomhed…eller noget helt andet – have sin helt egen skattejagt, quiz eller stafet?

Deltagerinvolvering er et godt og sjovt “middel”, som man kan bruge til at tiltrække gæster. Og selvfølgelig få gæsterne til at elske og huske besøget hos jer – og ikke mindst, anbefale det til andre!

En “stationær” stafet, skattejagt eller quiz, der matcher jeres besøgende og dét I gerne vil sige/vise med jeres sted, er en nem, overskuelig og rigtig sjov måde at glæde jeres gæster på. Og så tager det ingen plads – og kan løbende udvikles efter behov.

Vi har med stor success lavet en fabelagtig zoo skattejagt for Aalborg Zoo. Vi kan lave det samme for jer!

Deltagerinvolvering kan også bruges til større virksomheder, universiteter o.lign., der gerne vil fremvise/introducere deres sted for nyansatte, gæster, studerende m.v.

En skattejagt, quiz eller stafet – eller hvad du nu vil kalde det – der er 100% tilpasset DIT sted. Det vil med garanti give dine kunder/besøgende/studerende eller hvad det nu måtte være, en ekstra god oplevelse når de besøger dig.

Hvis det har interesse, så smid os en mail på hej@parties.dk.

Pssst … søger I “ikke-stationær underholdning” – f.eks. til en firmafest, så hop over på vores side for voksenunderholdning.

Send en forespørgsel